Företag

Utställande
företag

MHF

MHF är en ideell trafiksäkerhetsorganisation som främst arbetar för trafiknykterhet. MHF har ca 9 000 medlemmar. Organisationen är uppdelad i sju geografiska regioner och ca 150 lokalavdelningar

www.mhf.se/

MOAXTEK

Vi finns för att hjälpa dig att minska dina däck- och bränslekostnader. Moaxtek AB - Mobil Hjulinställning på Tunga Fordon Vi jobbar mobilt i hela landet med hjul- och axeljustering på tunga fordon.

NORDSTRÖMS BEG LAST AB

Hitta din nästa lastbil hos Beglast. Beglast köper och säljer nästan nya och äldre begagnade lastbilar, alla redo för många fler mil på vägarna.

www.beglast.com/

Norrvidinge

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.

www.norrvidinge.se/

Ohlssons AB

Ohlssons AB Ohlssons erbjuder helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport . Alltid med hållbarhet i fokus.

www.ohlssons.se/

Palfinger AB

MARKNADENS BREDASTE SORTIMENT Världsledande på lastbilskranar, skogskranar och lastväxlare. Med ett maxat sortiment, lång erfarenhet och en hög servicenivå, hjälper vi dig att hitta rätt produkt.

www.palfinger.com/sv-se

Ramudden

Ramudden är helhetsleverantör inom arbetsplatssäkerhet i trafikerade miljöer. Hos oss kan du hyra rätt material för säkra vägavstängningar.

www.ramudden.se/

RÖNNOWSKA SKOLAN

Vi utbildar gymnasie- och vuxelever till framtidens lastbilschaufförer.

helsingborg.se/

RST STEEL

Made in Finland We manufacture bullbars, lightbars, Roll bars, sidebars and bird nets that fit your vehicle seamlessly.

rst-steel.com/

SÅIFA lpservice

Välkommen till ”the light shop” den lilla butiken med det stora sortimentet! Alltid personligt bemötande och en kopp kaffe. Här hittar du allt för yrkestrafiken, föraren och lastbilen.

www.saifa.com/

Skoogs Åkeri & Logistik AB

Skoogs Åkeri tror på personlig service och långvariga relationer med våra kunder. Vi har all personal, alla fordon och egna lagerlokaler inom företaget.

skoogsakeri.se/

Smartab

Vi har i 30 år levererat produkter och kunskap för rengöring och vård av fordon till tusentals kunder över hela Sverige. Från norr till söder går våra butiksbilar och täcker hela landet

www.smartab.com/

Stinsen Service

Stinsen Service AB Reparation, service och byggnation av tunga fordon.

www.stinsenservice.se/

Swerock

Vi erbjuder ett brett sortiment av transport- och maskintjänster, samt försäljning av anläggningsmaterial och återvinningstjänster.

swerock.se/om-transport--maskin/

TATTOO BENTZER

Tegelbruksskolan

Fordons- & transportprogrammet Är du intresserad av bilar, lastbilar eller andra fordon? Fordons- och transportprogrammet är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta i en internationell bransch

www.klippan.se/utbildning--barnomsorg/gymnasium/gymnasieskolor-i-klippans-kommun/tegelbruksskolan

Tele Radio Sverige AB

Tele Radio är experter på säker radiostyrning. På mobila sidan är våra samarbetspartners EXSTER, SCANIA, JOAB, ZEPRO m fl. Våra produkter är säkra, smarta, starka och anpassningsbara.

www.tele-radio.com/sv/

TIP TRAILER SERVICES SWEDEN AB

TIP erbjuder nu leasing och uthyrning av lastbilar. Vi har samarbetsavtal med de flesta större lastbilstillverkare och har därför ett brett produktutbud! Kontakta oss för mer information.

www.tipeurope.se/

Tommy Nordbergh Maskin & Transport AB

Vi omvandlar tunga uppdrag till lätta affärer. I 60år har Tommy Nordbergh Maskin & Transport AB utfört de flesta typer av mark- och anläggningsarbeten runtom i Skåne och Halland.

www.nordberghs.se/

Tommy Nordberghs Åkeri AB

För oss på Tommy Nordbergh åkeri har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas.

www.tnordbergh.se/