Företag

Utställande
företag

JINERT

JINERT ÄR ETT FÖRETAG FÖR LYFT, SPECIALTRANSPORTER OCH TUNGGODSHANTERING. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi erbjuder helhetslösningar tillsammans med vår yrkeskunniga personal.

jinert.se/

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige.

www.joab.se/

JPGS Kaross

JPGS Kaross är producent av skåpsbyggnationer för lastbilar. Vi producerar och levererar om- och tillbyggnationer av hög kvalité till återförsäljare på svenska samt norska marknaden.

www.jpgskaross.se

Kilafors

Av åkare. För åkare. Alla vill vara en del av något, även vi. Fördelen vi har är att vi har en stabil grund att stå på. Kilafors grundades år 1961 av Sveriges åkare och det var tydligt

www.kilafors.se/

LASTBILSTILLBEHÖR i Sverige AB

Lastbilstillbehör.com inreder din lastbil efter önskemål. Vi har ett stort utbud av Lastbilsinredning på våran hemsida. Vi har Mattkitt, Gardiner, Bord, stols-överdrag och mycket mer.

lastbilstillbehor.com/

Lion’s Trucks AB

Lion´s Trucks AB erbjuder den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN har funnits i Sverige sedan 2000 och är Sveriges fjärde största lastbilsmärke.

www.man.eu/se/se/hemsida.html

Lucy´s Kitchen AB

Med utgångspunkt från Löddeköpinge kommer vi med vårt unika grillkoncept, Lucy's on the Road, snabbt på plats med grillvagnen och kocken serverar fräsch, vällagad mat direkt från grillen.

www.lucys.se/

Majlands inredningar AB

Vi skräddarsyr er inredning efter era önskemål och använder oss främst av konstgjort skinn och mocka, som finns i många färger och kulörer.

www.majlandsinredningar.se/

Marianne Nilsson Karameller

Nostalgisk marknads godis som du finner på marknader i Sverige.

MOAXTEK

Vi finns för att hjälpa dig att minska dina däck- och bränslekostnader. Moaxtek AB - Mobil Hjulinställning på Tunga Fordon Vi jobbar mobilt i hela landet med hjul- och axeljustering på tunga fordon.

NORDSTRÖMS BEG LAST AB

Hitta din nästa lastbil hos Beglast. Beglast köper och säljer nästan nya och äldre begagnade lastbilar, alla redo för många fler mil på vägarna.

www.beglast.com/

Norrvidinge

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.

www.norrvidinge.se/

RST STEEL

Made in Finland We manufacture bullbars, lightbars, Roll bars, sidebars and bird nets that fit your vehicle seamlessly.

rst-steel.com/

SÅIFA lpservice

Välkommen till ”the light shop” den lilla butiken med det stora sortimentet! Alltid personligt bemötande och en kopp kaffe. Här hittar du allt för yrkestrafiken, föraren och lastbilen.

www.saifa.com/

Skoogs Åkeri & Logistik AB

Skoogs Åkeri tror på personlig service och långvariga relationer med våra kunder. Vi har all personal, alla fordon och egna lagerlokaler inom företaget.

skoogsakeri.se/

Smartab

Vi har i 30 år levererat produkter och kunskap för rengöring och vård av fordon till tusentals kunder över hela Sverige. Från norr till söder går våra butiksbilar och täcker hela landet

www.smartab.com/

TATTOO BENTZER

TIP TRAILER SERVICES SWEDEN AB

TIP erbjuder nu leasing och uthyrning av lastbilar. Vi har samarbetsavtal med de flesta större lastbilstillverkare och har därför ett brett produktutbud! Kontakta oss för mer information.

www.tipeurope.se/

Tommy Nordberghs Åkeri AB

För oss på Tommy Nordbergh åkeri har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas.

www.tnordbergh.se/

TruckStyle Sweden

Företaget har sitt säte i Nyköping som ligger 100 km söder om Stockholm. Företagsledning, utveckling, produktion och lager är samlat på samma ställe vilket ger oss full kontroll över produktionskedjan

truckstylesweden.com/