Företag

Utställande
företag

Flexilast

Flexilast På väg för våra kunders framgång

flexilast.se/

Halmstads Bärarelag AB

HB Transport med utgångspunkt Halmstad har över 50 år i branschen och erbjuder ett brett utbud av transporttjänster, anläggningsmaskiner och entreprenadlösningar.

www.hbtransport.com/

Hedin Trucks

Varje år säljer vi hundratals lastbilar. Det har gjort oss till experter när det gäller de riktigt tunga fordonen

www.hedinbil.se/

Hiab

Världsledande lev. av lasthanteringsutrustning på väg. Med stor erfarenhet av att lev. helhetslösning för transportbranschen, står vi för innovation o framtidstänkande alltid med miljö o hållbarhet.

www.hiab.com/sv

HNT Schakt & Transport AB

Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad.

hnt.se/

Huzells Tunga Delar

Vår affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet och kompetens förse verkstäder och butiker med komponenter, verktyg, tillbehör och diagnostikutrustning till lätta och tunga fordon.

www.htd.se

JINERT

JINERT ÄR ETT FÖRETAG FÖR LYFT, SPECIALTRANSPORTER OCH TUNGGODSHANTERING. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi erbjuder helhetslösningar tillsammans med vår yrkeskunniga personal.

jinert.se/

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige.

www.joab.se/

JPGS Kaross

JPGS Kaross är producent av skåpsbyggnationer för lastbilar. Vi producerar och levererar om- och tillbyggnationer av hög kvalité till återförsäljare på svenska samt norska marknaden.

www.jpgskaross.se

Kenostore

Kenotek är helt världsledande när de gäller beröringsfri tvätt av fordon. Vi riktar oss mot åkerier, entreprenörer och privatpersoner.

kenostore.se/

Kilafors

Av åkare. För åkare. Alla vill vara en del av något, även vi. Fördelen vi har är att vi har en stabil grund att stå på. Kilafors grundades år 1961 av Sveriges åkare och det var tydligt

www.kilafors.se/

Krankonsulten i Sverige AB

Din leverantör av fordonsmonterade kranar. Krankonsulten i Sverige AB är svensk generalagent för COPMA kranar. COPMA – Tillverkare av kranar sedan 1958

www.facebook.com/copmasweden

Lastbilsstopp

På Lastbilsstopp har vi tvättat Lastbilar i över 30år och har därför lång erfarenhet av Lastbilstvätt, Hos oss kan du räkna med en ren Lastbil och trevligt bemötande

www.lastbilsstopp.se/

LASTBILSTILLBEHÖR i Sverige AB

Lastbilstillbehör.com inreder din lastbil efter önskemål. Vi har ett stort utbud av Lastbilsinredning på våran hemsida. Vi har Mattkitt, Gardiner, Bord, stols-överdrag och mycket mer.

lastbilstillbehor.com/

Lion’s Trucks AB

Lion´s Trucks AB erbjuder den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN har funnits i Sverige sedan 2000 och är Sveriges fjärde största lastbilsmärke.

www.man.eu/se/se/hemsida.html

Lone Star

Din festplats mitt i Skåne! Här kan du boka ditt kommande event allt från företagsarrangemang, möhippor, svensexor, skolresor, släktträffar etc. Du kan även köpa coola westernsaker i vår Western store

lonestar.se/

Lucy´s Kitchen AB

Med utgångspunkt från Löddeköpinge kommer vi med vårt unika grillkoncept, Lucy's on the Road, snabbt på plats med grillvagnen och kocken serverar fräsch, vällagad mat direkt från grillen.

www.lucys.se/

Majlands inredningar AB

Vi skräddarsyr er inredning efter era önskemål och använder oss främst av konstgjort skinn och mocka, som finns i många färger och kulörer.

www.majlandsinredningar.se/

Marianne Nilsson Karameller

Nostalgisk marknads godis som du finner på marknader i Sverige.

Mekka Service

Bolaget bedriver 12 st. moderna och välutrustade serviceverkstäder, där kärnverksamheten är underhåll och reparation av nyttofordon

mekkaservice.se/