Företag

Utställande
företag

Abkati/ BriodLights

Abkati är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-road maskiner.

www.abkati.se/

Agnesfrids Gymnasium

Tycker du om teknik och bilar? Då är Agnesfrids gymnasium en spännande skola för dig! Här får du lära om service, reparationer och underhåll av olika fordon. När du har tagit studenten.

malmo.se/agnesfrid

Akka Frakt

Vi är en ledande logistikkoncern med bas i Malmö och verksamhet över hela Sverige. Med erfarenhet av mer än 80 år i branschen har vi utvecklat en stark kompetens inom alla typer av transporter.

akkafrakt.se/

Assistancekåren Sweden

Assistancekåren är Sveriges största aktör inom bilbärgning och vägassistans, lokalt förankrade och digitalt sammanlänkade. Vi arbetar dygnet runt från alla orter i Sverige.

assistancekaren.se/

Avize Ekonomi AB & Fabeo AB

Avize, redovisningsbyrån som hjälper ditt företag med allt från kvittoredovisning till bokslut. Fabeo, företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer.

www.avize.se/

Balticum Frinab

Branschens starkaste alternativ! Vi anpassar efter dina önskemål.

bfab.nu/

BJK

Med mångårig erfarenhet och stor kunskap utför vi påbyggnationer till lastbilar. Vårt starka medarbetarteam skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter våra kunders verksamhet,

bjkaross.se/

Börjessons Lastbilar

Börjessons har representerat Scania från 1955 och har idag sex anläggningar

www.borjessonslastbilar.se/

CMT & Parator

CMT: Vi hjälper åkerier att få ut så mycket som möjligt av varje körning. Parator: När släpet kommer först. Vi lyssnar. Vi förstår. Och vi bygger

cmt.se/

Colix

Med en app från Colix tar du med kontoret i fickan. Vi underlättar vardagen för över 100 åkerier, med hjälp av skräddarsydda appar!

colix.se/

Colmec

Colmec är din marknadsledande och hållbara helhetsleverantör avseende däck, fälgar och service till bussar, lastbilar och släp/trailers. Läs mer om vårt helhetskoncept på

colmec.se/

Convoyparts

Vi hjälper dig med tillbehören till lastbilen. Go in style!

convoyparts.se

Dekaltrim

Gillar du Dekaler? Vi har det mesta i dekalväg. Allt från enkla texter och skämtdekaler till hela fordonsfolieringar. Vi tillverkar dekaler direkt på plats i vår dekaltrailer.

www.dekaltrim.nu/

Diodhuset

Diodhuset jobbar hårt för att alltid överträffa dina förväntningar på vår kundservice, kompetens och innovativa, snygga och kostnadseffektiva belysningslösningar för alla fordon.

www.diodhuset.se/diod-xenon-till-lastbil-buss-maskin

Donalds Bilbärgning AB

Vi bärgar allt i fordonsväg, utför allt från starthjälp till största tungbärgningsuppdrag i Eslöv | Helsingborg | Kävlinge | Landskrona | Lund | Malmö | Ängelholm | Skåne.

www.donaldsbilbargning.se/

Emils Frakttjänst AB

Emils Frakttjänst förser små och stora kunder med kompetent personal inom alla transportområden. Vi har god kompetens och kunskaper inom tempererade transporter, anläggning krankörning och styckegods.

emilsfrakt.se/

Erikssons Åkeri

Ett Åkeri Du Kan Lita På Erikssons Åkeri AB startade som ett litet familjeföretag med livsmedelstransporter redan på 1950-talet. Idag har vi växt till att bli ett av Sveriges modernaste åkeri.

gaerikssons.se/

Eurolink i Sverige AB

Med Eurolink som logistikpartner får du förstklassig transport och hantering av all sorts gods.

www.eurolink.nu/sv

Finnvedens Lastvagnar

Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar

www.finnvedenslast.se

FL BUUR

Vi är specialiserade på klädsel av lastbilshytter, bussar, skåpbilar och personbilar.

flbuur.dk/