Företag

Utställande
företag

Vårt mål är att erbjuda en marknadsplats på södra Sveriges trevligaste lastbilsevenemang. Vårt fokus är att attrahera hela familjen med aktiviteter och evenemang – allt för en god stämning.

Skåne Truckshow har utvecklat en företagspark med monterplatser i olika storlekar och priser som ska attrahera.

Flexilast

14

Flexilast På väg för våra kunders framgång

flexilast.se/

Håkantorps Däck Aktiebolag

40

Vi erbjuder däck och fälgar i alla prislägen, däckförvaring och däckservice.

www.hakantorp.com/

Hedin Trucks

62

Varje år säljer vi hundratals lastbilar. Det har gjort oss till experter när det gäller de riktigt tunga fordonen

www.hedinbil.se/

HNT Schakt & Transport AB

50

Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad.

hnt.se/

Joab Försäljnings AB

37

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige.

www.joab.se/

Jörn Bolding AB

70

Försäljning, hyra och leasing av specialtrailers

www.bolding.as/se

Kel-Berg Trailers Sverige AB

57

Kel-Berg har over 10.000 trailere kørende i Danmark, samt det øvrige Skandinavien og Baltikum, og vi produktudvikler konstant køretøjerne, så de altid imødekommer transportbranchens aktuelle behov.

www.kelberg.info/

LAGAB AB

58

SKAB-Gruppen är marknadsledande inom kundanpassade lösningar.

skab-gruppen.se/

Lastbilsstopp i Ljungby AB

39

Lastbilsstopp i Ljungby är Lastbilstvätt där kunden är vårt största fokus! Vi tvättar alla sorters av tunga fordon men har även en Butik och smörjhall. Vi strävar alltid emot att vara "Tvätt-Äkta".

www.lastbilsstopp.se

LASTBILSTILLBEHÖR i Sverige AB

49

Lastbilstillbehör.com inreder din lastbil efter önskemål. Vi har ett stort utbud av Lastbilsinredning på våran hemsida. Vi har Mattkitt, Gardiner, Bord, stols-överdrag och mycket mer.

lastbilstillbehor.com/

Lion’s Trucks AB

38

Lion´s Trucks AB erbjuder den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN har funnits i Sverige sedan 2000 och är Sveriges fjärde största lastbilsmärke.

www.man.eu/se/se/hemsida.html

Lone Star Konferenscenter

41

I mitten av Skåne, strax utanför Höör hittar du en annorlunda och spännande fest-, äventyrs- och konferensanläggning - Lone Star Konferenscenter.

lonestar.se/

Lucy´s Kitchen AB

Med utgångspunkt från Löddeköpinge kommer vi med vårt unika grillkoncept, Lucy's on the Road, snabbt på plats med grillvagnen och kocken serverar fräsch, vällagad mat direkt från grillen.

www.lucys.se/

Majlands inredningar AB

52

Vi skräddarsyr er inredning efter era önskemål och använder oss främst av konstgjort skinn och mocka, som finns i många färger och kulörer.

www.majlandsinredningar.se/

Marianne Nilsson Karameller

31

Nostalgisk marknads godis som du finner på marknader i Sverige.

MHF Region Skåne

60

Vår nollvision: Ingen ska dö av rattfylleri. Sedan starten 1926 har vi tagit aktiv del i många olika frågor med syfte att höja trafiksäkerheten i Sverige.

regioner.mhf.se/skane/

Nordic Truckcenter AB

36

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och ansvarar för försäljning och serviceverksamhet i hela landet.

www.nordictruckcenter.com/#/

NORDSTRÖMS BEG LAST AB

69

Hitta din nästa lastbil hos Beglast. Beglast köper och säljer nästan nya och äldre begagnade lastbilar, alla redo för många fler mil på vägarna.

www.beglast.com/

Norrvidinge

68

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.

www.norrvidinge.se/

Ohlssons, Puls och Exellent Syd

48

Hållbara helhetslösningar inom återvinning, entreprenad, transport, lastbilsverkstad, spol- och rörteknik. Nyfiken på att jobba i vår koncern? Välkommen till vår monter!

www.ohlssonsinvest.se/