Företag

Information för företag

Visa upp ert företag på ett av södra Sveriges snabbast växande evenemang!

Ta tillfället i akt att visa upp ert företag på en av Sveriges största lastbilsträffar. Med över 8000 besökare och 900 utställande lastbilar kan vi erbjuda en bred målgrupp från svensk transportnäring. Med stort upptagningsområde finns alla möjligheter för Skåne Truckshow att växa sig ännu större och starkare. Vårt mål är att erbjuda en marknadsplats på södra Sveriges trevligaste lastbilsevenemang. Vårt fokus är att attrahera hela familjen med aktiviteter och evenemang – allt för en god stämning. Skåne Truckshow har utvecklat en företagspark med monterplatser i olika storlekar och priser som ska attrahera.

Erbjuder ni andra exponeringsalternativ?

Självklart erbjuder vi andra exponerinsalternativ för de företag som inte har möjlighet att vara med på plats. Det finns möjlighet att marknadsföra sig genom evenemangets programblad, områdesexponering, prissponsor till någon av helgens tävlingar (t.ex åkerikampen), tävling och marknadsföring via Facebook och annons på hemsidan. Är ni intresserade av någon av detta hör ni av er till ted@mom-events.se så berättar vi mer.

Biljetter

Under Skåne Truckshow erbjuder vi alla företag en rad olika biljettyper. Endagsentré antingen fredag eller lördag, helgband, matbiljetter, personalband och parkeringspass.
Endagsentré
Vid köp av endagsentré delas en numrerad fribiljett ut, endast de fribiljetter som används faktureras efter genomfört evenemang.
Helgband
Vid köp av helgband faktureras alla beställda band. Dessa gäller sedan både fredag och lördag.
Personalband
Varje utställande företag erhåller 4 st personalband. Dessa ska delas ut till personalen som jobbar under Skåne Truckshow. Skulle ni behöva fler köps detta till.
Parkeringspass
Varje utställande företag erhåller 4 st parkeringspass. Dessa gäller sedan som fri parkering på områdets företags-parkering. En parkering som ligger närmre evenemangsområdet än publik-parkeringen. Vill ni ha fler än 4 parkeringspass köps detta till.
Matbiljetter

Beställ era matbiljetter direkt av lucys catering.
skanetruckshow@lucys.se

De biljetter som beställs innan angivet sista anmälningsdatum skickas ut till angiven adress. Biljetter som beställs efter angivet datum hämtas ut på plats under evenemangets gång. OBS! Ni ser sedan själva till att era kunder & gäster får sina biljetter. Biljetterna beställs via ordersedeln.

Prislista

Storlek

Pris

5 x 5 m

7 500 kr

10 x 5 m

9 500 kr

10 x 10 m

12 500 kr

15 x 10 m

14 500 kr

20 x 10 m

17 000 kr

25 x 10 m

19 500 kr

Vid önskemål av andra mått ber vi er kontakta ted@mom-events.se för offert.